Bästa thaimassage malmö privat spa stockholm

bästa thaimassage malmö privat spa stockholm

Fantastiskt spa på tre ställen i Stockholm och i centrala Malmö. Massage och unika spa -behandlingar i spännande miljö. Känt för sin mysiga inredning!. Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i 5år. Allt startade under vintern populära typ av massage. Liknar "Svensk massage " men lite hårdare. Samtidigt har vi nu också fått gulddiplomet för bästa riskklassen. Detta borgar för att ni. Muhamedsson; Visa allmän profil · Skicka ett privat meddelande till Muhamedsson · Hitta fler inlägg av Muhamedsson Jag tog bilen till en hyffsat ny stjärna på Malmös massagehimmel. Det är en väldigt skön massage men återigen utan HE. . Besökte ett ställe söder om Stockholm som jag fått tips om. Thaimassage - Malmö. Arunee · BeBe ThaiWellness · Blue Diamond · Boonya · Chetawan · Maews · Nari Thaimassage · Nong · Nuad · Ouys. Mali Thaimassage har nu funnits här i Sköndal i 5år. Allt startade under vintern populära typ av massage. Liknar "Svensk massage " men lite hårdare. Samtidigt har vi nu också fått gulddiplomet för bästa riskklassen. Detta borgar för att ni. På hemsidan erbjuds sexuell massage av könsorgan men föreståndaren menar att det inte handlar om prostitution. "Det råder ingen tvekan om.

Videos

Thai massage Acupressure Thaimassage i Stockholm. Vår thai massage salong finns på Kungsholmsgatan 10, Kungsholmen i Stockholm. Välkommen till Samruai

Bästa thaimassage malmö privat spa stockholm - stockholms

Ring och boka direkt på min telefon: Allt renoverades vi gjorde ritningarna själva och vi fortsatte vår verksamhet i dom nya lokalerna våren Känner genast att madrassen är uppvämrd vilket är riktigt skönt. Med våra korkade lagar vet man aldrig. Priset är för två personer!

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2